Dating profiel

Een goed profiel spreekt de juiste vrouw aan!

‘Als je jezelf kent, date jij met succes jouw droomvrouw’

Wanneer je weet wat jouw droomvrouw belangrijk vindt, dan kan jij beter beoordelen of jij daaraan kan of wil voldoen. “It takes two to tango” natuurlijk. Maar ben jij je al volledig bewust van jezelf? Waarschijnlijk niet. Daarom geeft de Dating Profiel Analyse jou dat inzicht.

Wat vind jij belangrijk in een relatie, in een vrouw? Wat zijn jouw drijfveren op basis waarvan jij denkt en handelt? Daar komen we achter in deze Dating Profiel Analyse.

De Dating Profiel Analyse maakt je bewust over jezelf

Als jij meer over jezelf leert, dan kan je ook beter inschatten hoe een ander op jou reageert.

Met de Dating Profiel Analyse word je je beter bewust van jezelf. Waarom lukt het daten nog niet zo goed? Waarom heb je wel dates, maar passen ze toch niet echt bij jou? Of waren de dates die je hebt gehad wel jouw type droomvrouw, maar werd het toch niks? Dan is er meer aan de hand.

Want hoe zonde is het dat jij denkt met je droomvrouw af te spreken, maar dat jullie uiteindelijk toch te weinig gemeen blijken te hebben? Dan wil je weten waar dat aan kan liggen. De Dating Profiel Analyse kan je hier enorm bij helpen.

Hoe komen we tot jouw profiel?

Bij de GM-Profiel Analyse gaan we in een coachingssessie met elkaar aan de slag. Dat doen we op een ontspannen en laagdrempelige manier. Gewoon online.

 

Ik vraag en luister

Ik stel je veel vragen. Over wat jou bezighoudt, hoe eerdere relaties zijn verlopen en waarom deze naar jouw gevoel zijn geëindigd. Maar ook wat je miste in je partner, dus wat je echt zoekt. Natuurlijk komen er genoeg andere zaken aan bod. Zo kom ik tot een heldere analyse van jou als persoon op het gebied van relaties en daten.

Ik stel jouw profiel op, waarmee jij al meteen verder kunt

De analyse werk ik voor je uit. Zo krijg jij een helder beeld over hoe je als persoon in elkaar zit op het gebied van daten en relaties. Je krijgt inzicht in je behoeften op relatiegebied en over de manier waarop je op anderen overkomt en reageert.

Met al die informatie maak ik ook een profiel van jouw mogelijke droomvrouw. Welk type vrouw past het best bij jou? Waar kan je aan werken als het erom gaat haar ook oprecht in jou geïnteresseerd te laten raken?

Wat kun jij met de Datingprofiel Analyse?

Zelf aan de slag

Met de Dating Profiel Analyse kun je zelf werken aan veranderingen in je gedrag tijdens een date. Je durft eerder af te stappen op vrouwen waarvan je dacht dat ze niet bij jou zouden passen. En je kunt ook je verwachtingspatroon beter afstemmen op wie je echt bent en wie je zoekt.

Gebruik jouw Datingprofiel Analyse als opstapje naar de GM Academy.

Je haalt het maximale resultaat uit de Datingprofiel Analyse wanneer je deze inzet voor verdere coaching samen met mij. Met de GM Academy heb ik al veel ondernemers op weg geholpen om sneller succesvol te zijn bij het aangaan van een langdurige relatie.

Waar de GM Academy een totaalprogramma is voor lichaam, geest en uitstraling is de GM-Powerdag weer prima geschikt als je eerst een kleinere stap verder wilt gaan. In één gave dag pakken we de highlights van de GM Academy beet. Aan jou de keuze!

Weten hoe de Dating Profiel Analyse jou verder helpt?

Wil jij weten hoe de Dating Profiel Analyse jou kan helpen aan die droomdate en misschien wel meer? Maak dan nu vrijblijvend kennis met mij. Neem contact op voor een online call, waarin we uitvinden of we een ‘klik’ hebben en welke GM-aanpak het beste bij jou past.

Tarieven

Dating Profiel

Dating profiel schrijven incl. foto’s.

€500,-

De prijs is exclusief 21% BTW