Reviews

Van eenlingen tot liefdesveroveraars: Onze klanten vertellen hun verhaal!

Stap binnen in de wereld van de GM Academy en ontdek hoe Charmaine Pas, de toonaangevende datingcoach voor mannen, levens verandert.

Ontmoet enkele van de gelukkige mannen die dankzij de deskundige begeleiding van Charmaine Pas bij de GM Academy hun datingleven hebben getransformeerd. Charmaine’s toewijding en diepgaande inzichten hebben deze mannen geholpen om niet alleen zelfverzekerder te worden, maar ook om betekenisvolle relaties op te bouwen. Lees hun inspirerende verhalen en ontdek hoe Charmaine’s coaching hen heeft geholpen om de weg naar liefde en verbinding te vinden.

17 Reviews

Ivar
5

Ik heb de gesprekken met Charmaine als erg fijn ervaren. Ze is enthousiast, positief, direct en altijd eerlijk. Ik kan het iedereen aanraden!

Jorik
5

Ik had bij Charmaine het VIP pakket geboekt en aan het begin samen besloten dat de focus zou liggen op het ondersteunen d.m.v advies tijdens dates met iemand die ik al kende. In het gehele traject was er veel ruimte voor eigen inbreng en was Charmaine erg flexibel. Het advies was effectief en resulteerde in een relatie. Dit bleek alleen niet met de juiste persoon. Inmiddels wel gelukkig in een andere relatie, omdat daten met de opgedane kennis een eitje is geworden.

Esma
5

Na een jaar gedate te hebben zonder succes zag ik toevallig een post op Linkedin van Charmaine langskomen. Iets in mij zei dat zij mij kon helpen, omdat ze mannen coacht en ze daardoor goed kent. Ik zocht contact met haar en ze gaf aan dat ik de eerste vrouw zou zijn die zij zou coachen. En met groot succes, binnen 2 maanden kwam ik mijn huidige partner tegen. Hoe? Door duidelijk in kaart te brengen wie ik ben en wat voor partner ik wil en daarin te geloven. Charmaine stelt de juiste vragen, confronteert je met je eigen angsten en gevoelens, waardoor je stappen maakt. Ik kijk terug op een geslaagd en vooral liefdevol traject en ben erg dankbaar voor haar hulp en geduld. Ze is een top mens en coach!

Pano
5

Charmaine straalt zekerheid uit en dat zorgt ervoor dat je gemakkelijk met haar open durft te praten over je doelen en struggles. De sessie was op maat gemaakt en daar ben ik erg tevreden over.

Niels
4

Charmaine was direct en confronterende mij met het feit dat ik een bepaald soort vrouw aantrek door mijn houding en uitstraling.

Okke
4

De effectieve adviezen en de peptalks. Charmaine heeft mij prima geholpen in mijn zelfverbeteringstraject.

Steven
4

De tijd vloog om tijdens de Powerdag. De 3 charmante dames geven een scherpe analyse. De prijs zit aan de bovenzijde van de markt, maar is het helemaal waar. Ik heb veel geleerd van de feedback.

Anil
5

Analytisch en empatisch sterk. Weet je snel in de juiste richting te krijgen en daar ook te houden. De coaching sessie zijn gemakkelijk toepasbaar in de praktijk

Jeroen
3

Na de Powerdag ben ik wel bewuster van mezelf geworden. Ik had wel iets meer meegaandheid verwacht. Over het algemeen ben ik positief, maar dit had wel meer gemogen vanuit haar kant.

Ries
4

Ik heb meer zelfvertrouwen gewonnen. Ik vond de Powerdag een bijzondere dag en heb er veel van geleerd. Charmaine heeft mij goed een spiegel voorgehouden.

Write a Review