Datingcoach

Leer het profiel van jouw droomvrouw kennen

“It takes two to tango”

Wanneer je weet wat jouw droomvrouw belangrijk vindt, kan jij beter beoordelen of jij daaraan kan of wil voldoen. Want als ondernemer weet jij misschien al wel wie je zoekt, maar wat moet je nou doen om jouw fijne eigenschappen bij háár te laten opvallen?

Laat je droomvrouw ook op jou vallen!

Met een datingcoach vind jij sneller de droomvrouw die ook bij je past. Ik ben die datingcoach. Met mijn hulp wordt je je echt bewust van jezelf. Waarom lukt het daten nog niet zo goed? Waarom heb je wel dates, maar passen ze toch niet echt bij jou?

Of waren de dates die je hebt gehad wel jouw type droomvrouw, maar werd het toch niks? Dan is er meer aan de hand. Want hoe zonde is het dat jij wel contact hebt met je droomvrouw, maar dat zij zich toch niet voldoende tot je aangetrokken voelt?

Het is mijn missie om jouw droomvrouw oprecht in jou geïnteresseerd te laten raken.

Hoe zorg ik dat jij je droomvrouw zelfverzekerd benadert?

Om dit voor elkaar te krijgen gaan we zorgvuldig en in een aantal stappen met elkaar aan de slag. Het is geen ‘rocket science’, maar hulp van buitenaf geeft nou eenmaal net even meer inzicht in jezelf en een stevige zet in de goede richting. Hoe doen we dat?

 

Hoe weet je of ik die datingcoach voor jou ben?

Deze website vertelt je wat je kan verwachten, maar een vrijblijvende kennismaking vertelt je pas echt alles wat je wilt weten. Neem daarom gewoon contact met me op. Dan weten we snel genoeg of we een ‘klik’ kunnen hebben. Mij lijkt het in elk geval al heel leuk.