VIP coaching

De beste weg naar jouw droomvrouw!

GM Academy: Ontdek je kracht van binnen en straal deze uit naar buiten.

Ondernemer? Topmanager? Zakelijk succesvol, maar nog niet in de liefde? Zoek jij de meest effectieve en snelste manier om jouw droomvrouw aan te trekken? Kies dan voor GM Academy.

Wat is GM Academy?

GM staat voor GentleMan. Een man die een vrouw met respect maar innemend weet te benaderen. Die haar aandacht wint. En… deze weet vast te houden. Een man die weet op welk type vrouw hij valt. Zijn droomvrouw. Met het VIP coachingsprogramma van Gentleman Academy wordt jij ook zo’n man. Het resultaat? Jouw droomvrouw voelt zich ook tot jou aangetrokken. En dan gebeuren er mooie dingen in je leven!

Hoe ziet de VIP coaching eruit?

Tijdens de VIP coaching werken we samen aan alles wat nodig is om jouw ideale date succesvol te laten verlopen.

Hoe weet ik of de VIP coaching iets voor mij is?

Da’s niet zo moeilijk. Ben jij die ondernemende man, die het zakelijk allemaal lekker voor elkaar heeft? Maar blijft dat succes in de liefde maar uit? Je zoekt die ‘droomvrouw’ maar weet nog niet wélke vrouw jouw droomvrouw kan zijn? Je hebt veel vragen over ‘daten’?

Nou, dan is niks doen niet slim. Wat wel slim is, is kennismaken met mij. Da’s trouwens gewoon vrijblijvend. Want als we geen ‘klik’ kunnen ervaren, wordt die strandwandeling ook niks.

Neem daarom nu contact op, zodat we kunnen beslissen of en wanneer we jouw ‘Boost Gesprek’ kunnen inplannen. Enne, wees gerust, ik vind het oprecht leuk als jij die stap gaat zetten!

Wat kan je verwachten?

Vip coaching eerste maand

Bewustwording

Vip coaching tweede maand

Krachtig

Vip coaching derde maand

Positiviteit

Tarief

Investeer in jezelf en geef je liefdesleven een boost met onze VIP coaching 3 maanden.

VIP-coaching

Geniet van een exclusieve coaching ervaring gedurende 3 maanden. Met 12 inspirerende coachingsgesprekken wandelen we samen langs de prachtige zee.

Naast elk gesprek krijg je meer inzicht door de op maat gemaakte opdrachten die je mee krijgt. Dit is om jouw groei verder te stimuleren.

Leer hoe je jezelf op een zelfverzekerde en authentieke manier kunt presenteren. Ontvang 2 uur lang styling advies van een professionele styliste, zodat je er op je best uitziet tijdens belangrijke momenten.

Bij styling hoort ook een eigen geur. Je krijgt een geurworkshop van een uur in Amsterdam. Welke geuren/ parfums passen bij jouw persoonlijkheid en hoe trek je hiermee jouw toekomstige partner aan. Gegeven door Franziska Josteit 

Daarnaast bieden we dating etiquette op maat, zodat jij precies weet hoe je jouw date een geweldige ervaring kunt bezorgen.

We helpen je ook bij het aanmaken van een nieuw datingprofiel dat jouw persoonlijkheid perfect weergeeft. En om het helemaal af te maken, ontvang je een professionele fotoshoot om jezelf op je allerbest vast te leggen bij Esther Bekker.

Om alles in de praktijk te brengen, plannen we 2 gezellige oefendates in, zodat je jouw nieuwe vaardigheden kunt oefenen en vertrouwen kunt opbouwen.

€5000,-

De prijs is exclusief 21% BTW