Ik heb de gesprekken met Charmaine als erg fijn ervaren. Ze is enthousiast, positief, direct en altijd eerlijk. Ik kan het iedereen aanraden!

Ik had bij Charmaine het VIP pakket geboekt en aan het begin samen besloten dat de focus zou liggen op het ondersteunen d.m.v advies tijdens dates met iemand die ik al kende. In het gehele traject was er veel ruimte voor eigen inbreng en was Charmaine erg flexibel....

Na een jaar gedate te hebben zonder succes zag ik toevallig een post op Linkedin van Charmaine langskomen. Iets in mij zei dat zij mij kon helpen, omdat ze mannen coacht en ze daardoor goed kent. Ik zocht contact met haar en ze gaf aan dat ik de eerste vrouw zou zijn...

Charmaine straalt zekerheid uit en dat zorgt ervoor dat je gemakkelijk met haar open durft te praten over je doelen en struggles. De sessie was op maat gemaakt en daar ben ik erg tevreden over.

Charmaine was direct en confronterende mij met het feit dat ik een bepaald soort vrouw aantrek door mijn houding en uitstraling.