Coachingsgesprek

Met een ‘coachingsgesprek’ pak je je energie terug!

Leren hoe jij succesvol jouw droomvrouw kan daten? Maak dan een strandwandeling met mij!

Wat is een coachingsgesprek?

Een coachingsgesprek is een gesprek dat jou al in één sessie inzicht geeft in jezelf op het gebied van relaties. Als het een beetje lekker weer is, zoeken we het strand op voor een fijne wandeling. Frisse lucht, geruis van de golven, even niks om je heen.

We focussen op jouw coachingsvragen om daarna succesvoller te kunnen daten. Ik luister en vraag door. Tijdens het gesprek maak ik je bewust van je valkuilen en krijg je gelijk inzicht in de effecten van je huidige aanpak.

In de loop van onze wandeling geef ik je een aantal hele heldere en makkelijk toepasbare handvatten om zaken anders of beter te doen. Je zelfvertrouwen krijgt een boost en je kunt er meteen mee aan de slag.

Waarom zou je een dating coach nodig hebben?

“Een dating coach? Ja daaag. Niks voor mij!” Ok, maar dan verandert er ook niks. Terwijl een goede coach jou veel sneller succesvolle stappen laat zetten naar je doelen. Ik ben ook de stok achter je deur. Als ondernemer heb je vast wel een business coach gehad? Heel normaal toch? Waarom bij al je vragen het wiel zelf uitvinden? Nou, dat werkt precies zo bij het aantrekken van die droomvrouw. Waarom zou je geen hulp inroepen?

Wat levert een “Coachingsgesprek” op?

Als jij er echt voor open staat, word je serieus blij van ons coachingsgesprek! Na veel sessies met uiteenlopende ondernemers, heb ik de grootste voordelen die zij hebben ervaren, opgeschreven:

 

  • Je wordt bewust van wat of beter, wie nou echt jouw droomvrouw is
  • Je ziet nu scherp welke stappen jij wanneer het beste kan zetten
  • Je realiseert je heel helder wat jij allemaal te bieden hebt;
  • Je krijgt een energieboost en kan niet wachten om aan de slag te gaan.

Welke coachingsaanpak hanteer jij, Charmaine?

Nou, nogal een directe. Ik ben een aanpakker. Als ondernemer ben jij dat toch ook? Jij hebt een uitdaging die je zo snel mogelijk wilt oplossen. Jij hebt niks aan ‘sugar coaching’. Dingen zijn zoals ze zijn, dus communiceer ik direct. Maar altijd met respect en het liefst met een beetje humor.

O ja, open eindjes zijn niks voor mij, dus hopelijk ook niet voor jou. Daarom krijg je meteen al advies dat je super makkelijk en direct kan toepassen.

Hoe weet ik of dit ‘Coachingsgesprek’ iets voor mij is?

Da’s niet zo moeilijk. Ben jij die ondernemende man, die het zakelijk allemaal lekker voor elkaar heeft? Maar blijft dat succes in de liefde maar uit? Je zoekt die ‘droomvrouw’ maar weet nog niet wélke vrouw jouw droomvrouw kan zijn? Je hebt veel vragen over ‘daten’?

Nou, dan is niks doen niet slim. Wat wel slim is, is kennismaken met mij. Dat is trouwens gewoon vrijblijvend. Want als we geen ‘klik’ kunnen ervaren, wordt die strandwandeling ook niks.

Neem daarom nu contact op, zodat we kunnen beslissen of en wanneer we jouw ‘Coachingsgesprek’ kunnen inplannen. Enne, wees gerust, ik vind het oprecht leuk als jij die stap gaat zetten!

Tarieven

Bekijk de prijzen voor de onderhouds, starters en transformatie gesprekken.

Onderhoud

4 Coachingsgesprekken – Onderhoudstraject
Met 4 inspirerende coachingsgesprekken wandelen we samen langs de prachtige zee.

Elke week een 1-op-1 gesprek

1 maand

€500,-

De prijs is exclusief 21% BTW

Starters

12 Coachingsgesprekken – Starterstraject
Met 12 inspirerende coachingsgesprekken wandelen we samen langs de prachtige zee.

Elke week een 1-op-1 gesprek

3 maanden

Datingprofiel analyse + bewerking

€1500,-

De prijs is exclusief 21% BTW

Transformatie

24 Coachingsgesprekken – Transformatietraject
Met 24 inspirerende coachingsgesprekken wandelen we samen langs de prachtige zee.

Elke week een 1-op-1 gesprek

6 maanden

Oefendate met een prachtige vrouw onder het genot van een heerlijk diner. De oefendate is bedoeld om een nog beter beeld te krijgen van jouw gedrag tijdens een date.

€3000,-

De prijs is exclusief 21% BTW