Over mij

Ik help mannen hun kracht te ontdekken en hun droomvrouw aan te trekken.

“Ik geloof dat alles in het leven een keuze is, maar wie kiest jou?!”

Positiviteit en drive

Ik heb jarenlang aan topsport gedaan. Positiviteit was de basis voor succes. Maar ik heb ook geleerd dat je duidelijke doelen nodig hebt. Daarvoor was meer nodig dan alleen plezier.

Met coaching kwam ik verder. Ik leerde enorm veel over voeding en training en het effect ervan op m’n mindset. Ik vond het onwijs leerzaam. Na m’n topsport periode wilde ik daar iets mee. Zeker omdat ik zelf ervaren had wat je allemaal kunt bereiken met voeding en training.

Het begon met schrijven

Ik vond het leuk om mijn kennis over voeding op papier te zetten. Een echt kookboek! Vrienden noemen me altijd positief. Zo ontstond de titel “Good Mood Food”. Ook heb ik twee E-books geschreven: ‘10 Datingtips voor Mannen’ en ‘7 Datingtips voor Vrouwen’.

Een positieve mindset helpt!

Met het adviseren aan vrienden en bekenden over een gezondere levensstijl door voeding en bewegen, begon ook het ‘echte’ coachen.

Een positieve mindset stond en staat voor mij centraal. Een positieve instelling maakt ‘dingen gedaan krijgen’ makkelijker. Zonder positieve mindset komt zelfvertrouwen bij een ‘date’ ook niet.

Ik zag hoe weinig mensen zich bewust waren hoe belangrijk een positieve mindset is. En laat mijn toegevoegde waarde nou net op dit vlak liggen.

Mijn kernwaarden

Ik hou me altijd vast aan een aantal rotsvaste overtuigingen:

Mijn missie

Het is mijn missie om de balans tussen man en vrouw weer te herstellen. Natuurlijk is er aan beide kanten werk aan de winkel. Ik heb gekozen om de mannen de vrouw van tegenwoordig beter te leren begrijpen en te laten ervaren waar hun kracht ligt.