Ondernemerscoach

Met een vrouw als dating coach bereik je sneller resultaat.

Ik weet wat succesvolle ondernemers zoeken in een vrouw!

Als jij alleen een lekker ding zoekt, ga ik je niet helpen. Jouw gelijkwaardige droomvrouw is zoveel meer. Ga je voor een serieuze relatie dan kijk je verder dan het uiterlijk. Zij is je sparringpartner en je motivator, maar vaak ook een zelfstandige powervrouw die een droomman zoekt op háár niveau.

Waarom zou je mij kiezen als coach?

Ik ben zelf ondernemer en spreek jouw taal

Succesvolle ondernemers werken met mij samen omdat ik hun taal spreek. Ik ben zelf ondernemer en weet dat zakendoen topsport is. In mijn leven heb ik behoorlijk wat ondernemers gedate. Als hún mogelijke droomvrouw. Dus weet ik ook wat de wensen zijn van uiteenlopende ondernemers.

Ik weet wat jouw droomvrouw niet wil

Je gaat met mij in zee omdat ik de eisen ken van vrouwen die gaan voor een evenwichtige en langetermijnrelatie. Die gaan een stuk verder dan een mooi huis, dure auto en 3 vakanties per jaar. Sterker, voor jouw droomvrouw zijn dit bijzaken. Nice to have’s.

Ik weet ook wat jouw partner mogelijk wél zoekt

Jouw ideale ‘match’ wil een verzorgde, zelfverzekerde man. Dat is dus geen fotomodel, maar een GentleMan, met oprechte aandacht voor z’n partner. Een ondernemer die niet alleen over z’n werkdag weet te praten, maar een geanimeerd gesprek over veel meer zaken kan voeren. Ik leer jou om je droomvrouw te laten stralen en te laten genieten van jouw gezelschap.

Ik leer je omgaan met die vrouwelijke intuïtie

Ken je dat, de vrouwelijke intuïtie? Dingen aanvoelen en inschatten, emoties peilen, dat soort zaken. Daar is een vrouw gewoon veel beter in dan de meeste mannen. Zo ben ik waarschijnlijk een hele belangrijke aanvulling bij de zoektocht naar jouw droomvrouw.

Met een man als coach versterk je je met vaardigheden die je al had. Maar je hebt juist andere competenties nodig, want je bent nog niet voldoende succesvol in het aantrekken van die fijne partner. Daarom ben ik als vrouw een coach voor mannelijke ondernemers.

Hoe kom je erachter of ik jou kan helpen?

Om erachter te komen of wij een fijne match hebben om jouw zoektocht te beginnen, neem je gewoon vrijblijvend contact met me op. Simpel, klikt het niet, dan beginnen we ook niet. Dat scheelt jou ergernis en mij tijd.

Zien we het zitten, dan gebeuren er mooie dingen met je. Het maakt dan niet uit welk traject je kiest. We gaan er enthousiast tegenaan. Want het aantrekken van jouw droomvrouw mag dan serieus klinken; wij gaan er ook een hoop lol bij maken.