Daten na scheiding

Na regen komt de liefde weer

Een nieuwe start, een nieuwe relatie?

Je bent een gescheiden man. Je hebt een pittige tijd achter de rug. Maar nu ben je klaar voor een nieuwe relatie. Jij wil weer gaan daten na je scheiding. Toch heb je twijfels over het daten na een langdurige relatie. Was zij dan misschien niet de droomvrouw die jij dacht?

Hoe vind je die nieuwe liefde na je scheiding? Je zou er best wat hulp bij willen, maar van wie? Het liefst van iemand die een vrolijke, nuchtere en professionele aanpak heeft. Zou een vrouw hierbij een slimme keuze zijn? Nou, mijn klanten zijn daar al van overtuigd.

Een nieuwe ‘Mindset’. Hoe dan?

Jij wil opnieuw beginnen na je scheiding. Het oude definitief achter je laten. Succesvol daten begint van binnen. Je moet er weer in leren geloven. Dat gaat over ‘mindset’. Een positieve mindset zorgt voor een positieve uitstraling. Samen werken we daaraan. Daardoor ga jij met vertrouwen daten na die langdurige relatie.

Waarom helpt bewustwording om positief te kunnen daten?

Bewustwording is belangrijk, want als je iets gewoon niet ‘ziet’, hoe kan je het dan veranderen? Wat zoek je echt als je een nieuwe liefde wilt vinden na je scheiding? Daarover praten we tijdens fijne strandwandelingen, coachingsgesprek. Wind door je haar, nieuwe, frisse inzichten, meer duidelijkheid. 

Een frisse look geeft een extra ‘boost’ aan je nieuwe Mindset

Je voelt je klaar om weer te daten na je scheiding. Hoe tof is het dan wanneer ook je ‘looks’ die nieuwe mindset een krachtige boost geven? Zaken waar ik je prima mee kan helpen. En dan hebben we het nog niet gehad over het effect van een gezond lichaam. Dus adviseer ik je hoe je effectief kan sporten en op je voeding letten.

Ben ik aan een datingcoach toe?

Wil je graag een nieuwe liefde vinden na de scheiding? Maar zie je tegen daten op? Ben je bang om telkens de verkeerde keuzes te maken? Blijf dan niet langer afwachten en maak gewoon kennis met me. Ik help je jouw angst om te gaan daten na een lange relatie, om te zetten in zelfvertrouwen. Ik vind het tof als je contact opneemt!

In 4 stappen naar een nieuwe relatie na je scheiding

1

Kennismaken

Zoals ik zei, de intake is gratis en superbelangrijk. Ik vraag door naar jouw motivatie en
Kennismaken. Een uitgebreide intake is gratis en superbelangrijk. Gewoon, omdat het zonder een ‘klik’ niks wordt; adviseer het juiste traject.

2

Voorstel en planning

Hebben we allebei een goed gevoel, dan maak ik de offerte. Na je akkoord betaal je de factuur en plannen we jouw coaching definitief in.

3

De coaching zelf

In concrete en praktische sessies werken we naar jouw doelstellingen toe.

4

Kennismaken

Na afloop reflecteren we samen; voel je dat je lekker op weg bent?

Tarieven

Bekijk alle prijzen voor de verschillende coachingsgeprekken

Gesprekken

Een 1-op-1 gesprek

€500,-

De prijs is exclusief 21% BTW

Powerdag

Powerdag met sport en gesprekken

€995,-

De prijs is exclusief 21% BTW

VIP-coaching

De ultieme coaching experience

€5000,-

De prijs is exclusief 21% BTW