Dating videocursus

Word meester in daten met mijn online videocursus

Wil je succesvol daten, maar voelt het nog te spannend om direct voor live coaching te gaan? Geen zorgen, met mijn online videocursus leer je alles wat je nodig hebt om zelfverzekerd op date te gaan. Helemaal in jouw tempo. Je hoeft geen ervaren ‘dater’ te zijn om het verschil te maken. Ik help je van die eerste ontmoeting naar de volgende stap.

Online en in je eigen tempo naar een succesvolle date

Onze videocursus is speciaal ontworpen voor mannen zoals jij: gedreven, ambitieus, maar nog zoekend naar de juiste aanpak in de datingwereld. Of je nu net begint met daten of al wat ervaring hebt, deze cursus biedt praktische inzichten en directe, bruikbare tips die je meteen kunt inzetten. In 9 heldere video’s van minimaal 5 minuten ontdek je alles wat je nodig hebt om zelfverzekerd en succesvol te daten.

Dit kun je verwachten

Duidelijkheid over jezelf:

Wie ben jij en wat zoek je eigenlijk in een relatie? Je krijgt meer inzicht in wat jou uniek maakt en hoe je dat zelfverzekerd kunt presenteren.

Communicatie en presentatie:

Hoe maak je een goede indruk zonder jezelf te verliezen? Je leert hoe je vanaf het eerste moment authentiek overkomt en wat je kunt doen om een blijvende indruk achter te laten.

Leiderschap en charme:

Ontdek de balans tussen een gentleman zijn en toch sterk en zelfverzekerd overkomen. Hoe en wanneer toon je hoffelijkheid? En wanneer is het tijd om als een alfaman te handelen?

Met deze videocursus leer je hoe je zelfverzekerd en authentiek kunt daten. Geen trucjes, maar concrete handvatten die jou helpen om jezelf te zijn en de juiste vrouw aan te trekken.

GM-Academy-powerdag-date

Wat levert deze cursus jou op?

    Na deze cursus heb je niet alleen meer zelfvertrouwen, maar weet je ook precies hoe je van een eerste ontmoeting een tweede date maakt. Of je nieuw bent in het daten of al wat ervaring hebt, je krijgt de tools om succesvol te zijn.

    Vooral de wat jongere generatie mannen is bezig met zichzelf ontwikkelen. Daten is daar een belangrijk onderdeel van. En dat hoef je niet meteen perfect te doen. Deze cursus geeft je de ruimte om op jouw eigen manier en in jouw eigen tijd te groeien, zonder druk of ongemak.

    Voordelig zelf aan de slag met daten

    Zonder actie blijf je dezelfde onzekerheden houden als die je nu ervaart. De GM Powerdag is er voor mannen die klaar zijn om deze patronen te doorbreken en hun presentatie te versterken. Deze dag geeft je niet alleen een analyse, maar ook een helder plan waarmee je direct resultaat kan bereiken. Je blijft niet hangen in saaie  theorie, maar krijgt praktische tips en tools waarmee je meteen aan de slag kunt.

    Na deze dag en met mijn analyse weet jij precies hoe je overkomt en wat je kunt verbeteren. Het is dé kans om je zelfverzekerd en doelgericht te presenteren aan vrouwen, met tools om te blijven groeien. Focus niet op de prijs, maar ervaar wat je investering oplevert.

    Bestel de cursus en begin beter met daten

    Ben je klaar om de regie over je liefdesleven te nemen? Begin vandaag nog!

    We naderen de winter, kerst staat voor de deur. Dé periode die je samen wil beleven. Daarom bied ik mijn cursus nu tijdelijk aan voor maar €197 ,–.  Normaal investeer je hiervoor  €299 ,– . Je krijgt direct toegang tot alle video’s en kunt meteen beginnen met het aanscherpen van je datingvaardigheden.

    Doe het gewoon! Met deze investering in jezelf haal je waardevolle inzichten in huis die je de rest van je leven kunt gebruiken.