Empowerment coaching

Denk in oplossingen

Maak jouw verlangens waar!

Jouw verlangens concreet maken door je mindset een positieve boost te geven? GM Academy coacht je op een praktische manier, waardoor jouw verlangens niet alleen helder worden, maar je deze ook uit kan laten komen.

Meer tijd voor je gezin? Er echt zijn voor je partner en je kinderen, dus zonder je werk in je hoofd? Wil je makkelijker beslissingen nemen in je werk? Zoek je een concrete manier om met deze of andere verlangens aan de slag te kunnen? Dan is mijn Empowerment Coaching Programma precies wat jij nodig hebt. Met een no-nonsense aanpak en altijd met humor.

Empowerment Coaching: de boost die jij zoekt!

Vrouwen en mannen die midden in het leven staan, krijgen elke dag te maken met nieuwe uitdagingen of verwachtingen. Vaak houden die je tegen om gefocust te kunnen werken aan je echte verlangens.

Ik ben een ervaren Empowerment Coach en begeleid je naar de positieve mindset die daarvoor nodig is. Mijn hulp is effectief bij het (terug)vinden van balans tussen werk en privé en andere oorzaken die je blokkeren richting je verlangens.

Met GM Coaching sta je er nooit alleen voor. Want het is mijn doel om jou op een no-nonsens en vooral leuke manier een stevige boost te geven waarmee jij weer in control komt.

Bewust, krachtig & positief met GM empowerment Coaching

 •    Bewustwording
  Word je bewust van wie jij bent en wat jouw verlangens zijn, maar ook van de oorzaak waarom je verlangers nog niet zijn uitgekomen.

 

 •    Kracht
  Vind de kracht in jezelf en unlock je potentieel. Werk op die zelfverzekerde manier naar je verlangens.

 

 •   Positief
  Hoe kan je ervoor zorgen dat je voor jouw ‘probleem’  snel een positieve oplossing hebt? Ook daar help ik je bij. Want lukt het je om in oplossingen te denken, dan breng je
  jouw mindset eenvoudig naar dat zo belangrijke en heerlijke positieve level.

 

 • Dat alles doen we op een no-nonse en praktische manier
  Jij wil blijvende verandering en lekker concreet aan de slag. Mooi, want praktisch en met humor, dat is mijn aanpak. Bij lekker weer doen we dat tijdens een relaxte
  strandwandeling. Bij slecht weer zoeken we een rustige plek binnen. Trouwens, online kan ook. Ik luister en vraag door. We maken je verlangens concreet. Na elk gesprek krijg
  je een ‘Mindset-opdracht’ mee. Deze zorgt voor bewustwording en de beleving van je eigen kracht, waardoor je uiteindelijk die blijvend positieve mindset overhoudt.

Empowerment in 4 stappen

1

Kennismaken

Een uitgebreide intake is gratis en superbelangrijk. Gewoon, omdat het zonder een ‘klik’ niks wordt.

2

Voorstel en planning

Hebben we allebei een goed gevoel, dan maak ik de offerte. Na je akkoord betaal je de factuur en plannen we jouw coaching definitief in.

3

De coaching zelf

In concrete en praktische sessies werken we naar jouw doelstellingen toe.

4

Kennismaken

Na afloop reflecteren we samen; voel je dat je lekker op weg bent?

Waarom Charmaine als Empowerment Coach?

Ok, ik ben een ervaren Empowerment Coach. Maar pas ik dan ook bij jou als persoon? Je wilt dat het lekker ‘klikt’. En dat is logisch, want dat wil ik ook.

Een positieve mindset staat voor mij centraal en maakt ‘dingen gedaan krijgen’ makkelijker. Ik praat uit ervaring en won er zelfs de BID Positivity Award mee.

Ik heb jarenlang topsport bedreven en weet hoe ik anderen kan motiveren doelen te bereiken. Bij mij gaat dat samen met veel lachen. Ik ben direct en duidelijk. Ik maak je bewust en begeleid je. Zo draag ik bij aan jouw nieuwe, positieve mindset. Ik geef je praktische adviezen die je gelijk kan toepassen. Zelf doe je de rest!

Met mij hebben vrouwen en mannen zichzelf al regelmatig verbaasd over de snelheid waarmee ze grote stappen wisten te maken. Wil je dat ook? Maak dan gewoon kennis.

BID-Award-Charmaine-Pas

Tarieven

Empowerment

12 Coachingsgesprekken
Met 12 inspirerende coachingsgesprekken wandelen we samen langs de prachtige zee.

Elke week een 1-op-1 gesprek

3 maanden

Opdrachten om bewust te worden van jezelf. Meer in je kracht te staan (zelfvertrouwen) en positief te denken (in oplossingen).

€1500,-

De prijs is exclusief 21% BTW