Power shopping

Ontdek jouw unieke stijl met een personal shopper

“Voel je lekkerder in een outfit die laat zien wie jij echt bent.”

Jouw persoonlijke stijl zegt veel over wie je bent. Persoonlijke verzorging en kleding zijn je eerste en belangrijkste visitekaartjes. Eén kans voor die eerste indruk, weet je nog?

Maar het uitzoeken van een outfit die helemaal bij je past, is minder makkelijk dan je dacht. Bovendien ben je een drukke ondernemer en wil je graag efficiënt winkelen. Daarom zou je er graag een professionele sparringpartner bij willen halen. Maar bestaan die?

In slechts 2 uur een outfit die uitstraalt wie jij ook écht bent.

Jazeker! Met GM Academy regel je het binnen 2 uur. Ontdek wie je echt bent met onze exclusieve ‘Power Shop-‘ ervaring. Samen met een ervaren en enthousiaste personal shopper duik je in de wereld van mode en stijl, naadloos afgestemd op jouw persoonlijkheid.

Wie is Charmaine Pas

Vind met Power Shopping op een leuke manier de stijl die je past

Bij ‘Power Shopping’ draait het helemaal om jou. Wat is je huidige kledingstijl? Wat zegt die over je? Welke eigenschappen van jezelf wil je meer benadrukken? Waar droom je van? We gaan lekker samen shoppen. Bij GM Academy betekent dat oprechte en persoonlijke aandacht, veel lachen en advies dat verder gaat dan: “Kijk, da’s een leuke trui.” We verkennen samen jouw ideeën, je voorkeuren en vinden de stijl die echt laat zien wie jíj́bent.

Een modieuze stijl die je persoonlijkheid laat zien? Het kan echt.

‘Power Shopping’ is niet alleen een verandering van kleding; het is een verandering van mindset. Zoals GM Academy mannen coacht om hun ware potentieel in liefde en leven te vinden, helpt ‘Power Shopping’ jou je ware stijl te vinden. Het gaat om zelfvertrouwen en de kracht van een eerste indruk. We bouwen voort op de filosofie van persoonlijke groei zoals bij mijn coaching, maar dan toegepast op mode en stijl.

Stel je voor: modieuze kleding die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en je zelfvertrouwen geeft. Dit gaat over meer dan kleding kopen. Samen vinden we sets die niet alleen perfect passen bij je lichaam, maar ook bij je levensstijl en ambities.

En met GM Academy maak je er bovendien een onvergetelijke en hele leuke ervaring van. We gaan gezellig naar het bruisende hart van Den Haag of een andere inspirerende locatie in de regio. Ontdek de nieuwe jij met outfits die je persoonlijkheid en kracht weergeven.

Charmaine-Pas-vrouwelijke-dating-coach voor mannen

Ook een Power Shopping sessie boeken?

Een ‘Power Shopping’-sessie duurt 2 uur en transformeert niet alleen je garderobe, maar ook je zelfbeeld. Voor 500 euro exclusief btw is dit unieke avontuur van jou. Natuurlijk zijn ook de aankopen voor jouw rekening.

Ben je klaar voor een verandering met impact? Neem dan contact op en plan je persoonlijke ‘Power Shopping’- ervaring!