Mannen zijn geen gentleman meer!

“Mannen zijn geen gentleman meer!”

Dit is een veelgehoorde uitspraak van vrouwen. Maar wat betekent het eigenlijk om een gentleman te zijn? Is het alleen een kwestie van de rekening betalen tijdens de eerste date? In deze blogpost zullen we het hebben over hoe mannen hun mannelijkheid en gentleman-kwaliteiten kunnen tonen en waarom dat belangrijk is.

Als je als man een vrouw mee uit vraagt, toon dan interesse in haar.

Dit betekent niet alleen dat je tijdens de date aandacht hebt voor haar, maar ook dat je laat zien dat je hebt nagedacht over wat jullie gaan doen. Dit kan iets simpels zijn, zoals een leuke plek uitkiezen om iets te gaan drinken of samen een activiteit doen die ze leuk vindt. Het gaat erom dat je laat zien dat je haar waardeert en dat je bereid bent om moeite te doen om haar een leuke tijd te bezorgen.

Maar wat betekent het om de rekening te betalen tijdens de eerste date?

Sommige vrouwen vinden het fijn als een man de rekening betaalt, terwijl anderen het juist waarderen als hij voorstelt om te splitsen. Het gaat erom dat je respect toont voor haar wensen en dat je haar keuze respecteert. Wat echter belangrijker is dan wie de rekening betaalt, is de manier waarop je dat doet. Toon waardering voor de tijd die zij heeft genomen om er op haar best uit te zien. Laat zien dat je het waardeert dat ze tijd heeft genomen om er goed uit te zien. Toon interesse in haar als persoon.

Een ander belangrijk aspect van gentleman-kwaliteiten is het tonen van respect.

Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat je de deur voor haar openhoudt, haar voor laat gaan, of haar jas aanneemt als zij deze uitdoet. Dit zijn kleine gebaren die tonen dat je respect hebt voor haar als vrouw en dat je bereid bent om moeite te doen om haar een goed gevoel te geven.

Tot slot,

Als je haar thuisbrengt, bied dan aan om haar naar binnen te begeleiden en wacht tot ze veilig binnen is voordat je weggaat. Dit toont niet alleen respect en zorg voor haar, maar zorgt er ook voor dat ze zich veilig voelt.

Kortom,

Het tonen van gentleman-kwaliteiten gaat niet alleen om het betalen van de rekening. Het gaat om het tonen van respect, interesse en zorg voor de vrouw. Door deze kwaliteiten te tonen, geef je haar het gevoel dat ze gewaardeerd wordt en dat je haar respecteert als persoon. En uiteindelijk is dat wat elke vrouw wil – zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen.

Wil je feedback op jouw datingsskills? Boek dan de Powerdag

Mannen zijn geen gentleman meer

okt 12, 2023

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *